Lunch

Börjar bli riktigt trött på dessa soppor! Har under fem veckor ätit varma soppor till lunch men det funkar inte längre så idag blev det choklad. Nackdelen är att man inte blir varm av maten. Har de senaste dagarna haft huvudvärk och magen är helt knass... Jag undra vad detta beror på? Energin är det inget fel på. Jag undrar egentligen hur bra detta är för kroppen.

Ett annat problem som jag brottas med är att jag nåt halvvägs och är himla nöjd. Kommer i kläder som jag tycker om. Detta gör nog oxå att det blir svårare att ta tag i det sista men jag vet ju att jag kommer bli ännu snyggare och få ännu bättre självkänsla om jag går ner allt. Nu är det soppor som gäller fram tills på söndag sen blir det upptrappning from måndag. Och måndagen därpå (om två veckor) är det tillbaka till sopporna och göra klart detta.

Min förhoppning är att jag inom 6 veckor ska vara i MÅL! Och jag ska greja detta.

Idag blir det ingenträning utan jag ska börja på en kvällskurs - Photoshop. Ska bli himla kul, saknar skolan ibland och att lära sig nya saker. Detta är något som jag både kommer ha användning för på jobbet men även privat. Så idag blir det ingen träning.

Annars ser träningsschemat ut så här denna vecka:

Mån: Vilodag
Tis: Step/Core
Ons: Promenad (gruppmöte)
Tors: XV-pass / Kondition (bandet 40-60 min)
Fre: Spinning / Easy Line
Lör: Långpromenad
Sön: Långpromenad / Simning

Nä dags att ta sig tillbaka till jobbet!

Over and Out


Kommentarer
Postat av: Hanna

Hej Andrea, jag har oxå tröttnat på att äta soppor varje kväll i 4 veckor. Så nu blir det inte så många soppor =) Jag kan förstå att det känns jobbigt när man redan nu börjar känna sig nöjd. Det är bara du som kan avgöra hur länge du vill hålla på. Huvudsaken att man mår bra och att man har gjort en förändring :)6 veckor är ju verkligen ingenting, det grejjar du ifall du bestämt dig att fortsätta.



Du är så duktig med träningen, ngt varje dag nästan. Det är ju superduktigt av dig. Jag försöker träna 3 ggr å så ngn promenad emellanåt :)



sköt om dig..kram



2009-02-23 @ 16:14:01
URL: http://hannasviktigaresa.blogg.se/
Postat av: Anna

Kämpa på Andrea!!! Du kommer nå målet! Ni är så många som lessnat på sopporna nu, vilket jag verkligen kan förstå! Även om du går över till mat ska du inte ha dåligt samvete, man äter oerhört hälsosamt och om du tränar kommer du gå ner. Så länge man mår bra, man ska inte pina sig igenom något! Och 6 veckor går jädrans fort! Även om det är utan soppor så kanske det går lite saktare, men man mår bra över att få äta:).



Jag tror du fattar rätt beslut som är rätt och bra för dig! Lät som en bra plan annars att ta en paus under en vecka och sedan köra de sista. Blir en bra etapp för att hämta extra energi:)



Kramar

2009-02-23 @ 21:58:06
URL: http://xtravaganna.blogspot.com
Postat av: Linda

Jag hejar på dig varje dag!!

6 veckor, det fixar du :-)



kram

2009-02-23 @ 22:32:06
URL: http://lindasxtravaganza.blogg.se/
Postat av: Lena

Gör varm choklad så blir du varm :) Hatar sopporna, dricker bara de kalla (fast choklad-toffen alltid varm). Jag har också (tyvärr) börjat känna mig nöjd, och då finns det inte så mycket energi att fortsätta. Så lite som jag väger nu har jag inte vägt sedan jag var 20 (är 44 i år). Helt otroligt. Men jag kör 1,5 vecka till så får vi se. Är inte helt främmande för att, trots att de inte råder en till det, köra t.ex. maj med pulver (4 veckor). Vi får se. Ha en skön kväll! Kram

2009-02-24 @ 19:06:28
URL: http://zitalena.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0