Belöningar

Har bestämt mig för att belöna mig själv efter varje -5 kg nedgång, detta har jag tänkt belöna mig själv med:

- 5 kg Ansiktsbehandling
-10 kg Boka resa till New York
-15 kg Efva Attling halsband
-20 kg SPA-dag/helg med vännerna
-25 kg Märkesjeans

När jag hållt vikten i 6 månader ska jag göra en tatuering samt anmäla mig till Tjejvasan 2012 :)

Dag 4, lite sent

Igår gick det bra, toabesöken har minskat men jag hade lite hungerkänslor innan lunch. Men det gick bra ändå. Magen har kommit igång, hade en hemsk upplevelse förra gången jag gick på helfart men som sagt nu verkar magen vara igång. Äter max antalet Omega3 och psylliumfrön, och som sagt verkar funkar bra. Så än så länge behöver jag inte dricka olja.

Igår var ajg på gymmet, hade genomgång med personlig tränare. Han var riktigt bra och gav mig ett bra program i gymmet som jag nu ska köra några gånger och sen ska vi träffas igen och han ska ge mig några fler övningar. Vi pratade en del om hur mycket jag skulle träna. Förra gången tränade jag nästa dagligen, mest för att jag inte hade något annat att göra. Själv hade jag väll tänkt 4 ggr i veckan nu för att inte tappa suget men han rekomenderar jag bara ska träan 3 hårda pass i veckan (2 kondition och 1 styrka). Låter väll egentligen vettigt med tanke på att man nu inte får i sig så mycket mat... Svårt att väja pass bara finns ju så mycket roliga pass. Kör igång på måndag på rikigt :)

Tänkte följa detta upplägg:
2 Konditionspass - inte riktigt bestämt mig för vilka än
1 Styrkepass - Gymmet
1 Promenad på löparband 1 timme (lättare är gå inne nu än ute pga vädret)
1 Simpass

Nä nu ska jag ta tag i denna dag. Blir pulkaåkning med brorsbarnen, hoppas jag. Är halv snöstorm ute :( Men först ska jag snygga till lägenheten då jag förhoppningsvis får med mig en nattgäst i kväll. Om han vågar och i morgon ska han och jag iväg på en rolig dag i Sthlm. Vi ska nämligen på teater på Oacarsteatern och se "Karlsson på taket"! Är min lilla brorson Albin 5 år som är nattgästen :)


Dag 3

Idag har det varit en ritkigt härlig dag, lite hungrig i fm men annars har det vart bra!

Började med en bra dag på jobbet, kändes som jag hade hunnit med allt jag hade planerat under dagen. Den senaste tiden har det kännts som att jag inte har hunnit med allt jag borde på mina åtta timmar. Men idag kändes det bra, vilket var skönt med tanke på att jag smet en timme tidigare. För att hinna till Eskilstuna, där det blev bio med några vänner. Såg Narnia, var riktigt bra :) Drack en RTD precis innan så jag var inte sugen på något onyttigt när jag kom in där. Fast det satt en kille brevid mig med en stor popcorn.

Sen åkte jag förbi brorsan för att lämna ett litet paket, han fyllde nämligen år igår. När jag kom vid 20 stod hans fru och gjorde kvällssmörgås och te. Så för mig blev det bara lite te och det kändes faktiskt inte så konstigt. Något som var skönt var att barnen hade somnat så vi kunde sitta och fika i lugn och ro. Inget vi är bortskämda med direkt.

Sen körde jag hem i snöovädret. Gillar snö men inte när jag kör bil :( Längtar som attans till Idre, vi ska dit v.6. Och det är även mitt första mål. Till den 6 feb (dvs. 5 veckor) ska jag gå ner 10 kg. Känns rimligt och då ska jag gå över på halvfart, och efter det får vi se.

Allt känns i alla fall jätte bra nu! Det värsta är väll helgerna, men det ska jag fixa denna gång!
Nä dags för sängen. Kram o God natt!

Dag 2

Så då var ledigheten över och man är tillbaka, eller just nu är jag hemma på lunch. Fast det känns riktigt bra att det är kort vecka, endast 2,5 dagar :) Halvdag på onsdag och fredag har vi arbetstidförkortning.

Igår gick allt bra med maten, åkte iväg på en lite shoppingtur till Västerås och hade med mig en ready to go shake. Himla smidigt, fanns inte förra gången jag höll på. Det blev lite handlat på IKEA bla. Kom hem rätt sent så efter en shake blev det 30 min promenad runt stan och sen soffan. Planen var att komma i säng tidigt men som vanligt vart den nästan halv tolv innan jag släckte lampan. Måste skärpa mig, var riktigt trött när jag skulle gå upp i morse.

Men som sagt gick bra igår, känner lite i huvudet idag, men fick nästan i mig 4 liter vatten igår. Men det var jobbigt i och med att jag fick springa på toa hela tiden. Tycker det är lättare att få i sig vatten när man jobbar i och med att jag har en flaska bredvid mig hela tiden.

Nä dags att åka tillbaka till jobbet, gör som jag gjorde förra gången. Åker hem och äter istället, orkar just nu inte med alla frågor.

Nytt åt - Nya utmaningar

Jag är tillbaka i denna värld!

Efter ett riktigt jobbigt 2010 kan bara 2011 bli bättre. Krisade totalt under 2010 mycket på grund att jag själv inte ser  jag själv i den situation som jag är i vid 28-års ålder. Hade väll en bild av att mitt liv skulle se ut på ett annat sätt. Och detta har gjort att jag mått riktigt dåligt i perioder. Men jag har en familj och vänner och tacka, som verkligen försökt få upp mig och det har verkligen hjälpt mig.

Detta har oxå påverkat vikten och så mycket som jag väger idag har jag inte vägt nånsin. Så nu tar jag tag i detta med XV, då jag vet att det funkar. Går relativt fort och jag får möjlighet att träna massor, vilket jag verkligen gillar och behöver.

Så nu börjar jag det nya året med att verkligen ta tag i vikten och  känner på mig att 2011 kommer bli ett bra år!

Dags att börja dagen med  en kaffedrink (kaffe + 1/2 vaniljshake + kanel) och massa vatten, så nu kör vi!

RSS 2.0