Mer än halvvägs!

Det gick upp för mig idag att jag har lyckats gå ner mer än hälften och över 10 kg, är riktigt stolt över mig själv och verkligen motiverad men denna vecka ska jag jag börja äta. Hoppas allt går bra och att viktökningen inte blir så mycket nu när man lägger på sig vatten. Sen är det tillbaka på sopporna  nästa måndag=)

Har varit och handlat i kväll så i morgon ska jag förbereda kyckling och fisk  så att det bara är att värma på under veckan. Blir även till att koka ägg för det har jag inte tid med på morgonen. Ni som går på halvfart vad är er favoritfrukost??

Tror att det blir till att köpa XV-kokböckerna sen när man ska börja äta på riktigt så man får bra inspiration. Förresten är det min coach som skrivit böckerna =)

Nä dags att sova, måste upp tidigt i morgon och kolla på Vasaloppet. Sa i somras att jag skulle köra tjejvasan i år men så vart det inte pga massa jobbiga saker i höstas som gjorde att träningen inte prioriterades men nästa år ska jag göra det. Jag lovar!

Lördag = Vägning & Mätning

Resultaten av denna vecka:

Vikten: -1,8 kg (sedan start -10,2 kg)

Mått:
Lår: -  1 cm (totalt - 9 cm)
Midja: -  2 cm (totalt - 22 cm)
Höft: - 3 cm (totalt - 11 cm)
Överarm: - 0 cm (totalt - 3 cm)


Nu ska jag ut på nya äventyr, skriver mer senare!

Blev ingen kvällspromenad!

Började fixa och dona här hemma istället. Vek massa tvätt och la in i byrån och garderoben, men jag borde verkligen rensa bland mina kläder. Har massa kläder som jag inte använt på jätte länge. Blir nog ett projekt att ta tag i. Har även fixat till i klädkammaren som ofta blir väldigt rörig, lätt att bara slänga in massa "skit". där. Men nu är det fint, får se hur länge det varar.

Har även betalat räkningar. bättre sent än aldrig...

Nä dags för sängen nu!
Go Natt!

Fredagkväll framför Let´s Dance!

Oj va skönt med helg... Och den är helt oplanerad, eller nästan iallafall. Har blivit en rätt lugn vecka med träningen. Pga. av huvudvärken som har suttit i fram tills nu har jag inte varit på gymmet och tränat något sen i tisdags. Igår blev det en långpromenad med en kompis på 1,5 timme, riktigt skönt. Tänkte att det var bra med frisk luft. Sitter ju på kontor hela dagarna framför en dator så man behöver verkligen frisk luft.

Kanske blir det träning på gymmet i morgon, lördagens surpricepass är Arobicdans. Tänkte att det kanske skulle vara kul att testa, har inte testat det än. Men jag får se i morgon vad jag känner för. Kanske även bir en tur, har lite planer för Ellas doppresent så det kankse jag fixar med oxå. Sen måste jag tvätta och förbereda med kläder och grejorna inför Sälenresan. Ser verkligen fram emot Sälen, både skidåkningen men även att umgås privat med mina kollegor som är super trevliga.

Efter jobbet var jag upp till mina föräldrar ett tag, och jag fick många fina kommentarer  av min mamma om mitt utseende väldigt roligt att höra. Sedan åkte jag hem och nu ligger jag i soffan och tar det lugnt. Ser på Let´s Dance men funderar på att ta en liten promenad, för att få lite frisk luft och bli lite trött. Man sover så mycket bättre efter en kvällspromenad.

Ha en bra fredag kväll!

Ont i huvudet...

Denna dag har inte varit någon toppendag, vaknade med huvudvärk och det har fortsatt hela dagen. Har tagit alvedon men det har inte hjälpt... Lite migränaktig huvudvärk. Jobbigt, var länge sen jag hade så här. För några år sen hade jag migrän ca en gång i månaden men det har blivit bättre men idag verkar det vara tillbaka.

Idag hann jag med bokrean efter jobbet, blev fyra arkitektböcker. Brukar passa på på bokrean för annars brukar  de vara alldeles för dyra. Sen har jag varit på XV-träff. Var vägning denna gång och  på de två senaste veckorna har jag bara gått ner några hg. Min coach tror att det kan vara så att jag tränar för mycket och för hårt. Och att jag ska få i mig mer fett, antingen mer omega3-tabletter eller olivolja... Tar redan maxdos av Omega3 men hon sa att man under en begränsad tid kan äta fler tablettet. Låter bättre än att dricka olivolja. Samtidigt blir jag inte så nere pga att jag inte går ner i vikt nu för jag märker det på måttbandet och kläderna ändå.

Men nu är det bara att kämpa på tills på söndag och sen börja  med upptrappning inför Sälenresan. Känns väldigt kul att komma iväg till Sälen och det känna bra att det är en semester med massa rörelseglädje.

Nä nu ska jag ta det riktigt lugnt, dricka en shake och komma i säng tidigt!
Ha det!

Oj vad dagarna går fort!

Nu har snart halva veckan gått, går verkligen fort. Idag har jag haft att göra på jobbet, har en deadline denna vecka på ett husförslag till en kund plus tusen andra grejor. Men det är roligt. I morgon ska jag följa med på en besiktning på ett hus som vi nu byggt klart. Ska bli intressant och förhoppningsvis lär man sig massor. Besiktningen börjar kl åtta så vi måste åka från kontoret vid kvart över sju så det blir en tidig morgon vilket innebär att jag måste komma i säng skapligt i kväll. Igår vart det väldigt sent, satt framför datorn och läste senaste Amelia som jag fick igår. Släckte nog inte förän vid tolv.

Har varit och tränat i kväll, blev step och core. Tycker inte coren är så bra så jag ska nog sluta gå på den, tycker inte man ska gå på pass om man inte känner för det. Kan annars lätt bli så att man inte blir motiverad av att träna. Känns som att de övningar som jag tycker om, kan jag göra hemma med tanke på att jag har en boll hemma.

Nä nu ska jag diska innan jag hoppar i säng!
Go natt!

Lunch

Börjar bli riktigt trött på dessa soppor! Har under fem veckor ätit varma soppor till lunch men det funkar inte längre så idag blev det choklad. Nackdelen är att man inte blir varm av maten. Har de senaste dagarna haft huvudvärk och magen är helt knass... Jag undra vad detta beror på? Energin är det inget fel på. Jag undrar egentligen hur bra detta är för kroppen.

Ett annat problem som jag brottas med är att jag nåt halvvägs och är himla nöjd. Kommer i kläder som jag tycker om. Detta gör nog oxå att det blir svårare att ta tag i det sista men jag vet ju att jag kommer bli ännu snyggare och få ännu bättre självkänsla om jag går ner allt. Nu är det soppor som gäller fram tills på söndag sen blir det upptrappning from måndag. Och måndagen därpå (om två veckor) är det tillbaka till sopporna och göra klart detta.

Min förhoppning är att jag inom 6 veckor ska vara i MÅL! Och jag ska greja detta.

Idag blir det ingenträning utan jag ska börja på en kvällskurs - Photoshop. Ska bli himla kul, saknar skolan ibland och att lära sig nya saker. Detta är något som jag både kommer ha användning för på jobbet men även privat. Så idag blir det ingen träning.

Annars ser träningsschemat ut så här denna vecka:

Mån: Vilodag
Tis: Step/Core
Ons: Promenad (gruppmöte)
Tors: XV-pass / Kondition (bandet 40-60 min)
Fre: Spinning / Easy Line
Lör: Långpromenad
Sön: Långpromenad / Simning

Nä dags att ta sig tillbaka till jobbet!

Over and Out


Helgen

Även denna helg "försvann" snabbt. Igår blev det shopping efter Afrodansen. Blev en tur i Eskilstuna city, en tur på Tuna park och en tur till Lager 157 i Hälleforsnäs.

På stan hittade jag termobyxor (var ett måste inför sälen), hittade ett par som var helt okej och som även kommer att var okej när jag gått ner allt, Sen blev det en ny handväska och en "leklåda" (till mina brorsbarn, har ett gäng leksaker åt dem här hemma). Sen blev det inte så mycket på Tuna park. Tights, strumpor, Jordgubbsmössa åt brorsdottern och ett par jätte söta "fin" skor till brorsdottern på H&M. Sen bara det av till Lager 157 för att köpa lite snygga Frank Dandy trosor.

Efter alla denna shoping åkte jag hem till min bror, de var i Norrköping så jag var i huset själv ett tag sen kom de och vi tittade på Melodifestivalen och hade det mysigt med Ella (brorsdottern), Albin somnade i bilen hem och fortsatt när de kom hem.

Idag har vi haft en jätte mysig dag (sov hos brorsan). Gick för att åka pulka och snowcross på fm (hade kommit ca 10 cm nysnö i natt). Sen gick jag och brorsans fru en promenad med Ella, vi fick turas om att dra vagnen för det var riktigt jobbigt för de hade inte hunnit plogga. Sen var det hem och äta en snabb lunch och duscha för sen skulle jag och Albin på bio. Såg Bolt, var riktigt bra. Dock tror jag att Albin kanske var lite för liten för den. Men han sa att han tyckte den var bra. Men han förstod nog inte allt, Sen gick vi lite på stan, han ville köpa blommor til sin mamma så vi köpte lite fina tulpaner och sen var vi på leksaksaffären och hittade två olika Batmandräkter. Letade som skjuton efter Batmandräkt till honom i julklapp men det fanns ingenstans och idag hade de till och med två olika sorters dräkter. Så jag kunde inte låta bli utan köpte en dräkt åt honom och han vart super glad. Så när vi åkte hem till honom hade jag Batman i baksätet.

Efter detta åkte jag hem mot Strängnäs, var hemma vid halv sju och sen dess har jag inte gjort mycket. Ligger i sängen nu och ska försöka somna tidigt i kväll. Vaknade sju i morse igen....

Lite bilder från dagen:
  

Syverkstad!

Här  kommer lite sybilder från igår, tyvärr har jag inte hunnit klart. Får se när jag  ska hinna det....

  

Resultatet:

 

Lördag!

Vaknade redan vid sju, detta pga att jag somnade redan halv tio i soffan igår plus att jag har haft ont i magen i natt. Känner mig inte helt okej i magen, väldigt uppblåst och konstigt. Så jag har bestämt mig för att inte väga mig idag utan vänta en vecka till.

Så jag har redan hunnit med mycket på morgonen. Sytt två kuddfodral, äntligen kommit igång. Ska bli ett till och kanske någon mer,blev tyg över. Har även surfat runt och läst bloggar och tvättat två maskiner. Snart ska jag ta en secondhandrunda på stan. Finns två secondhandaffärer i denna stad som har öppet på lördagar och där kan man göra fynd så jag tänkte ta en tur idag. Till det ena stället brukar det vara kö, folk är där vid åtta för att komma in först. Helt galet! Var faktiskt där en gång vid nio för att stå i kö en timme. Då jag sett en gunghäst till min brorson och jag fick den faktiskt och den kostade inte mycket.

Sen blir det Afrodance! Ska bil kul, var verkligen ett roligt pass. Kan varmt rekomendera det.


Ha en bra lördag!

Snart helg!

Snart är det helg! Skönt

Ska iväg och träna direkt efter jobbet blir spinning (första gången på väldigt länge) och EasyLine. Totalt 1 timme sen ska jag hem och städa badrummet och sy kuddfodral (har inte sytt något under hela veckan). Har inte haft någon tid, så i kväll ska jag försöka få det gjort.

Hade från början planerat att åka till min bror och hans familj men jag har bestämt mig för att göra det i morgon för jag vill gå och träna i morgon kl 11 och de ska åka till Norrköping tidigt oxå. Så då passar det bättre om jag åker dit i morgon em/kväll, ska även en sväng på stan i Eskilstuna och leta efter termobyxor. Behöver nya till Sälenresan, såg att Stadium började med rea igår så jag kanske kan hitta några som är lite prissänkta. Sen tänkte jag vara kvar till på söndag och ta en långpromenad med Carro och Ella på söndag och eventuellt gå på bio med brorsonen på eftermiddagen. Han vill se "Bolt". Så hela helgen är planerad.

Imorgon har de Afrodance som surpricepass på gymmet, blir kul. De brukar variera varje lördag vad de kör för pass. Måste lägga om mitt träningsschema nästa vecka. Då jag kommer att börja en datakurs på måndag, vilket innebär att jag inte kommer hinna träna på måndagar. Detta får bli min vilodag och jag får försöka hinna med att träna innan gruppmötet på onsdagar (som tidigare varit min vilodag). Det som är tråkigt är att det är Afrodance på måndagar som jag missar men kursen jag ska gå är bara fem gånger så sen kan jag gå på Afro.

Nä måste avsluta här på jobbet nu!

Mår bättre...

Dagen blev faktiskt helt okej, var på Step efter jobbet och det var lika roligt som vanligt... Ledaren för det passet är riktigt bra och det är alltid kul att gå på hennes pass. Det är dessutom hon som har XV-passen. Fast denna vecka är det inget pass för oss då det är sportlov.

Nu i kväll har jag bara tagit det lugnt och kollat på "Bygglov" och "Såld på hus", skönt att inte göra något. Ska hoppa i säng nu så att jag orkar gå upp i morgon. I morse var det riktigt tungt. I morgon är det även träff, ska bli kul behöver lite motivation.

Denna vecka har jag varit jätte dålig med den mentala träningen och jag tror faktiskt det har påverkat mig negativt. Måste börja med det igen varje kväll. Mådde verkligen bra när jag lyssnade på det så nu blir det sängen och mental träning.

Go Natt!

Usch ingen bra dag idag!

Skulle bara vilja krypa ner under täcket och äta massa god mat! Vet inte om jag verkligen är på väg att bli sjuk eller om jag har en jobbig period med maten. Fryser så jäkla mycket, och det behöver ju inte betyda att jag är sjuk utan kan ju ha att göra med kroppens reaktion på viktminskningen. Mår i vilket fall inte bra.

Om två veckor och två dagar ska jag åka till Sälen med jobbet, har velat fram och tillbaka om jag ska följa med pga. detta med maten. Men nu har jag bestämt mig för att följa med och kommer under denna resa äta mat. Detta betyder att jag kommer att börja äta lite om ca 1,5-2 veckor. Så det är därför jag kanske mår lite dåligt nu för jag vet att snart får jag äta något annat.

Ska sedan gå tillbaka till helfart efter denna resa och ta det sista. Enligt planen från början skulle jag hålla på i 8 veckor och när jag åker till Sälen har jag gjort nästan 7 veckor.Tror dock inte att jag har gått ner allt inom den satta tiden. Har drygt 9 kg kvar. Så nu ser jag fram emot Sälen och sen köra en helfartsperiod efter det tills jag är i MÅL.

Nä tillbaka till jobbet nu, tänkte att det var onsdag idag och inte så länge kvar till helg men så slog det mig att det bara är tisdag... Jobbigt... Jag hoppas jag mår lite bättre i em för jag vill så gärna gå på Step i kväll. Mår inget bra av att bara vara hemma för då tänker jag bara på mat.... Tur att kylskåp och skafferi är utrensat.

Nä måste tillbaka till jobbet!


Måndag!

Så var det en ny vecka igen och måndagen är snart slut, dagarna går verkligen fort. Tiiden på jobbet gick fort idag för jag hade att göra, håller på med ett väldigt spännande projekt. Jag jobbar som arkitekt/byggnadsingenjör på ett stort byggföretag i Strängnäs och just nu håller jag på att ta fram lite förslagsritningar till en kund. Absolut min favorit arbetsuppgift. Är utbildad byggnadsingenjör.

Nog om jobbet, idag har jag testat AfroDance. Himla kul, kände dock att jag kanske inte tog ut mig max för det var väldigt mycket att lära sig. Men det är absolut ett pass som jag kommer fortsätta att gå på. Denna vecka hade vi till och med i "läxa" att prova två nya motionsformer. Har bara provat en ny denna vecka undrar vad det blir mer... Inte så lång tid kvar till onsdag och i morgon blir det det vanlig Step och Core. Tänkte att jag skulle ha gjort lite magövningar när jag kom hem man jag kunde inte blåsa upp min pilatesboll.

Mitt "nya" vardagsrum:

   

Det är dock inte helt klart men en bit på väg.

Nä nu ska jag "äta" lite och lägga mig i soffan och kolla på tv.
Ha en bra kväll!

Sängdags!

Nu ska jag snart hoppa i säng, kan säga att även denna dag bara flög förbi. Fixade massor i lägenheten i morse, sen simning, långpromenad med min bästa kompis (även mycket tjejsnack) och sedan var jag och pappa och kollade på handboll i Eskilstuna. Kom hem halv åtta och sen dess har jag bara tagit det lugnt.

Nu har jag fått ordning här hemma. Har dock inte stryckit gardinerna, får bli i morgon. När jag sätter igång med kuddfodralen... Hämtade symaskinen nu i kväll så nu blir det träning och pyssel på kvällarna denna vecka. Blir inga bilder i kväll men det kommer.

Nä dags för sängen, i morgon blir det Afro-pass på gymmet. En tidigare kollega som lurat med mig, hon säger att det är det bästa och roligast passet som finns. Så i morgon ska jag prova!

Sov så gott!

Måste bara meddela att mina föräldrar åker till solen och värmen i morgon och jag är riktigt avundsjuk. Brukar vara jag och mamma som åker v8 men det funkade inte nu när jag precis byt jobb... snyft snyft. Men jag hoppas de får en bra vecka med mycket sol och värme.

Söndag - blir en lugn dag!

I går gick verkligen dagen i ett. Började som sagt dagen hos frisören, blev jätte nöjd med mitt hår nu. Blev lite mer frisyr men ändå har jag kvar längden, och jag kan sätta upp det i tofs när jag tränar. Riktigt skönt.



Sen var det bara att skynda hem, för jag fick ett mess att mitt ex var på väg för att hämta möblerna. Han och hans föräldrar kom strax efter tio och hämtade allt. Gick  bra allt tog max 20 min och det var okej att träffa honom. Efter detta åkte jag och pappa hem till min mamma för lite förmiddagsfika. Hade inte ätit någon frukost förutom vatten och omega3-tableter. Så det blev en kaffedrink (kaffe + vaniljshake) innan jag och pappa styrde bilen mot IKEA i Kungens kurva. Hittade allt jag skulle ha och det var lite med folk så det gick snabbt. Sedan blev det ett stop på Media market, köpte trådlösa högtalare till datorn. Riktigt nice. Och ett stop på Rusta i Södertälje där jag skulle kolla på illgröna ryamattor, bestämde mig för två stycken. En att ha under soffbordet och en lite mindre under fåtöljen. Dessa fick jag av min snälla pappa som hade avsatt hela sin dag för mig i går. Tack pappa!

Sedam bar det hem och fixa med allt, höll på hela kvällen för att sätta ihop grejor och möblerna om. Har även hållt på nu på morgonen. Har dock lite kvar:
- bära ner grejor i källaren (hela hallen full med grejor)
- dammsuga en sista gång (det har dammsugits en hel del under tiden)
- strycka gardiner


Men först ska jag gå och simma tänkte jag, badhuset öppnar om 10 min. Sen blir det promenad men en kompis i eftermiddag. Nu har jag inte rört på mig på två dagar så jag känner verkligen att jag måste röra på mig idag. Har dessutom väldigt ont i magen idag och känner mig väldigt uppblåst vilket även hade resultat på vågen idag. Någon som känner igen sig???  Jag undrar vad problemmet är? Har kunnat gå toa och så men känner mig ändå väldigt konstig. Jag hoppas det blir bättre under dagen.

Sen ska jag upp till mamma för att hämta hennes symaskin så att jag kan sy nya kuddfodral, köpte nämligen tyg till detta igår.

Ha en jätte bra söndag!
(kommer lite före och efter bilder på inredningen i kväll)

Vecka 4 (Halva tiden på Helfart)

Resultaten av denna vecka:

Vikten: -1,4 kg (sedan start -8,4 kg)

Mått:
Lår: - 5 cm (totalt - 8 cm)
Midja: - 3 cm (totalt - 20 cm)
Höft: - 0 cm (totalt - 8 cm)
Överarm: - 1 cm (totalt - 3 cm)


Oj oj det händer verkligen grejor! Känns så himla bra ochdet märks väldigt på kläderna nu. Byxor som jag hade när jag började har jag slängt in längst in i garderoben =) Och de ska inte fram igen!!!!

Alla Hjärtans dag!

Hoppas ni alla får en bra dag idag! Själv har jag massor att göra idag, blev till exempel ingen sovmorgon dåjag snart ska iväf till frissan och klippa mig.  Vet inte riktigt vad det blir. Har sparat ut håret nu så att jag kan ha det i tofts vilket jag verkligen trivs med men det är väldigt tråkigt när det är utsläpt funderar på att klippa lite etapper. Ska prata med min frisör, hon brukar ha väldigt bra idéer och hon vet att jag sugen på något nytt så hon kanske har kommit på något bra. Får hoppas det. Jga är heller inte en sån som är rädd att prova nya saker för det är bara hår,och det växer ut. Blir ingen färgeller slingor idag men funderar på att göra det fram över oxå. För färgen börjar bli lite tråkigt nu.

Sen kommer mitt ex under fm och hämtar sina möbler, ska bli skönt att han hämtar det. Har stått här i två månader nu. Så det känns som det blir ett avslut nu och man kan gå vidare. Får se hur det blir att träffas i och med att han botthos sina föräldrar i en annan stad har jag inte träffat honom sedan han flyttade ut och nu ska han flytta till en annan stad. Känns ändå skönt att man inte ha träffats. Känner fortfarande att jag fattade rätt beslut att gå ifrån honom och jag mår mycket bättre idag.

Sen blir det IKEA med pappa idag, ska köpa lite nyttför det blev väldigt tomt i vardagsrummet nu. Får se hur det blir med träningen. Igår blev det ingen träning min förkylning har blivit sämre, tränade i torsdag 30 min cirkelträning med maskiner och sedan tog jag en power walk på band 1  timmer, super skönt. Blir kanskeen promenad i kväll om det inte blir allt för sent. Sen blir det Melodifestivalen i soffan i kväll!

Hoppas ni får en bra lördag!

Tankar

Har inte varit så aktiv de senaste dagarna. Känner att jag har haft så mycket att göra och tänka på att jag inte har haft tid att skriva. Mycket som händer just nu och jag har svårt att skriva om allt här. Därför har jag valt att inte skriva något. Men men allt med maten och vikten går bra. Vägde mig i morse och jag kan säga att jag tror att resultatet denna vecka blir bättre än 8 hg.

I dag var det gruppträff, verkar gå himla bra för alla och en del är till och med snart i mål men de har inte haft så mycket att gå ner. Jag är väl den i gruppen av tjejerna som har mest att gå ner. Men jag har gått ner hälfen nu så det känns riktigt bra och jag tycker det är så häftigt att jag tappat så mycket runt magen. Kan inte ha jeansen som jag hade för 3,5 vecka sen, de åker av. Och det känns super och jag kan ha byxor som jag nästan inte fick på mig för 4 veckor sen. Så himla häftigt.

Min förkylning vill verkligen inte ge sig, nu har jag blivit snuvig igen oxå. Jag hoppas att det blir bättre snart för jag vill kunna träna ordentligt,

Mitt träningsschema denna vecka:
Måndag: Kondition (1h på band) / Styrketräning
Tisdag: Step
Onsdag: Idag har jag vilat
Torsdag: XV-pass / Kondition 30 min
Fredag: Spinning / Easy Line
Lördag: Långpromenad (förhoppningsvis mycket som händer på lördag så jag får se om tiden räcker till)
Söndag: Långpromenad / Simning

Känns som en bra vecka. På lördag går jag in på 5:e veckan och har då gjort halva tiden (som är planerad). Får se när jag närmar mig om jag ska eller behöver fortsätta. Nä nu ska jag diska och sen hoppa i säng. Har en gamal kollega som jag brukar äta lunch med på stan. Hon är en av mina bästa vänner som jag verkligen kan prata med allt om. Men som läget är nu är det ju svårt att gå ut och äta lunch så i morgon har vi en lunchdate här. Hon skulle köpa något på vägen och jag får ta en soppa =) Ska verkligen blir trevligt att prata av sig lite.

Lovar att inte ha så långa uppehåll h

Söndag - dag 22

Seg som sjutton nu! Idag har jag varit på badhuset med min brorson och pappa. Mamma och pappa har nämligen varit barnvakt hela helgen. Hann med att simma i  20 min medans Albin och pappa bastade. Sedan var det lek i mellanpoolen i nästan två timmar. Albin verkligen älskar att bad, hoppa och dyka. Så det var roligt men man blir trött, man måste vara med hela tiden så att det inte händer något.

Igår kväll kom en kompis över och vi kollade på Melodifestivalen men jag tyckte att det var riktigt dåligt, kommer ihåg att jag tyckte samma sak förra året efter första deltävlingen. Jag hoppas det blir bättre. Min kompis håller på med VV så hon hade med sig  frukt och gjorde en fruktsallad till sig själv med nötter coh russin, såg jätte gott ut men jag kände absolut inget sug. Verkligen konstigt. Hon åkte hem vid tolv så efter Melodifestivalen slö tittade vi på tv och pratade massa skit.

Annars händer det inte så mycket igår tog det väldigt lugnt och var ut på en långpromenad. Hade tänkte försöka komma ut på förmiddagen men då jag var väldigt seg och det var dåligt väder kändes det inte så lockande men jag kom iväg vid halv fyra och fick med mig mamma som sällskap. Är skönt för vi har samma tempo och driver på varandra. Risken när man går själv är att det blir väldigt lugnt på slutet.

Nu ska jag ta det lite lugnt och sen ska jag åka över till Eskilstuna en sväng, tänkte följa med mamma och pappa när de lämnar Albin. Får se vad som händer sen. I morgon är det åter jobb, usch vad helgerna går fort men veckorna flyger iväg de med. Blir inget annat än jobb och träning. Men det är skönt för jag märker att jag mår mycket bättre.

Nä måste lägga mig och slöa nu!


Oj vad tiden går fort!

Nu har jag gjort tre veckor, känns så bra MEN denna vecka har jag bara gått ner 8 hg! Jag undrar vad som har hänt! Har  tränat nästan varje dag och om jag inte varit på gymmet eller pass har jag gått promenader. Mitt upplägg för nästa  vecka är nog att börja äta lunchen på jobbet och sedan gå ut och gå 30 min och sedan träna efter jobbet. Tror jag behöver röra på mig mer kanske.

Har i alla fall minskat i cm på kroppen istället!

Resultaten av denna vecka:

Vikten: -0,8 kg (sedan start -7,0 kg)

Mått:
Lår: - 0 cm (totalt - 3 cm)
Midja: - 5 cm (totalt - 17 cm)
Höft: - 4 cm (totalt - 8 cm)
Överarm: - 1 cm (totalt - 2 cm)

Är verkligen glad att jag började mätta mig innan jag börjande, så fast det inte händer något på vågen är det ju något som händer. Är verkligen glad att jag tappar massor runt magen. Kan ju ha massa bygxor nu som jag inte kunde ha för tre veckor sen.

Igår blev en lugn kväll, har förkylningen som hänger över mig så det blev ingen träning utan en massage. Första gången jag var hos henne (min mamma brukar gå dit) och hon var verkligen jätte bra. Har lite problem med min rygg, inte så att jag har jätte ont. Men hon kände att jag var väldigt spänd och hade en del knutar. Sitter ju framför datorn på jobbet nästan hela dagarna så det tar ju stryck för ryggen. Tänkte i alla fall försöka unna mig massage var tredje/fjärde vecka nu.

Nästa helg blir det klippning ska bli kul, har sparat ut mitt hår länge nu så jag kan ha det i svans. Har jag nog inte kunnat sedan mellanstadiet. Är nöjd med det men det blir lite tråkigt när det är utsläppt så jag ska nog behålla längden men klippa lite etapper eller nåt. Ska bli kul, min frisör är verkligen så bra och trevlig. Har dock en tidig morgon tid kl 8:45,  får hoppas att jag är piggare än idag. Gick upp för 30 min sen =) Men nästa helg måste jag ändå upp för mitt ex kommer någon gång under förmiddagen och hämtar sina möbler.

Nä nu har jag  druckit min kaffeshake och det är bara att ge sig ut på dagens långpromenad, måste bara fixa min mp3-spelare. Har massa ny musik som jag måste lägga in!

Ha en toppen helg!

Tack för alla kommentarer, är lite dålig på att svara märker jag. Men ni som frågat om ni får länka mig så går det bra!
Kan säga att det är jätte peppande att läsa om er!


Nyduschad efter ett härligt pass!

Precis hemkommen från ett pass på gymmet, idag var det ett pass bara för oss i xv. Passen kommer att variera och idag var det Easyline Cirkel, ett väldigt roligt och effektivt pass. Sen gick jag i 15 min på bandet och förbrände 78 kalorier (tar det dock med en nypa salt).

Sedan handlade jag mat för en vecka till. Köpte ju essenser i Sthlm här om dagen, kan verkligen rekomendera banan i chokladen - mums. Tyckte inte om choklad i början men nu går det ner. Blir en sådan till middag i kväll.

Lovade ju lite bilder tidigare idag....



Jag första dagen med Xtravaganza! Kan säga att jag redan ser och känner skillnad, provade bycor igår som jag inte kunde knäppa för tre veckor sen men nu går de upp och sitter jätte snyggt =) Så himla roligt.
På bilden håller jag min brorsdotter som här på bilden inte ens är två dygn.



Mitt kollage, har det i köket på tavellisten så att jag ska se det varje dag!

Nu ska jag softa i soffan och ta en chokladshake!
Ha en trevlig kväll!

Usch vill inte bli sjuk!

Känner att näsan börjar att rinna, hostar gör jag oxå och jag börjar höra illa. Mina förkylningar bruka påverka min hörsel. Har inte tid att vara sjuk, inte nu när jag har kommit igång med träningen och tycker att det är himla roligt. Måste ta det lugnt i helgen och vila upp mig, ingen hårdträning bara långpromenader.

Igår hade vi gruppträff och presentation av våra kollage. Jag  är riktigt nöjd med mitt, har satt upp det i köket så att jag ser det varje dag. Ingen idé att sätta upp det på kylskåpet för det har jag inte öppnat på två veckor... Hihi
Hade en skön kväll efter gruppträffen, blev en rask promenad fram och tillbaka. Sedan  la jag mig bara i soffan och kollade på tv. Så skönt att mitt internet inte funkade för det var så skönt att bara ligga i soffan. Brukar ofta även ha datorn i knät men igår var det ju ingen idé.

Måste tillbaka till jobbet nu, tänkte lägga upp lite bilder i kväll. Tycker ju själv att det är mycket roligare att läsa bloggar med bilder så i kväll blir det en liten uppdatering med bilder!

Måndag igen...

Så var det måndag igen och helgen bara försvann, tycker att helgerna borde var längre =) Nästa helg ska jag nog försöka vara hemma lite mer och ta det lugnt. Tycker bara att det är lite jobbigt i och med maten men nästa helg måste jag prioritera sömn och lugn.

Idag är en dag som är fullspeckad i kalendern. Jobba fram till17, sedan möte på banken 17.30. Måste hem och äta mellan jobb och banken. Och sen ska jag direkt till gymmet och träffa en personlig tränare och lägga upp ett styrkeprogram för mig i gymmet sedan måste jag göra klart mitt kollage i kväll. Som sagt hela dagen planerad.

Sitter hemma nu och har ätit min lunch - kycklingsoppa. Ingen favorit längre. Det är grönsaks- eller sparrissoppan som helst går ner till lunch. Och persiko på kvällen. Tråkigt att det inte finns lite fler smaker. I morgon ska jag upp till Sthlm så då ska jag passa  på att köpa lite essenser.

Nä dags att packa  träningsväskan så jag spar lite tid i eftermiddag samt åka tillbaka till jobbet. Ska ha medarbetarsamtal med chefen kl 14, ska bli intressant. Har ju inte vart anställd så länge så det ska bli kul att höra vad han har att säga.

Ha en bra dag!

Veckans träningsschema

Måndag: Genomgång med personlig tränare
Tisdag: Step & Core (jag hoppas jag hinner hem ska till Sthlm på dagen)
Onsdag: Promenad (+ gruppträff)
Torsdag: XV-pass
Fredag: Vilodag och förhoppningsvis massage
Lördag: Easy Cirkel & Kondition på gymmet
Söndag: Långpromenad & Simning

Helgen

Helgen har varit bra! Igår blev det en lugn morgon sedan Lager 157 i Hälleforsnäs med mamma, blev inte så  mycket shoppat lite trosor och två par tights. Sedan blev det en sväng förbi Eskilstuns, först en fick hos min bror (kaffedrink för mig) och sedan lite mer shopping på Tuna Park. Blev lite mer träningskläder och en pilatesboll, så nu ska jag träna magen =) Sedan blev det en lugn kväll.

Idag börjande dagen med en långpromenad med mamma, blev ingen motion igår =( Sedan strädade och tvättade jag,skulle behöva tvätta ännu fler maskiner men jag har aldrig tid. Sedan åkte jag till Eskilstuna och gick på Vattenpalatset, simbasängen hade de redan stängt så det blev bara lite relax, bastu och bubbel. Gjorde inte så mycket att det inte blev någon simning då jag ändå hade gått så långt idag. Sen har jag vart hos min bror idag igen och myst med mina brorsbarn. Hade en tvåveckors tjej som sov så gott på min mage att det var svårt att åka hem.

Känner att helgen har gått fort och att den har gått bra, nu väntar ännu en vecka på jobbet!

RSS 2.0