Måndag igen...

Så var det måndag igen och helgen bara försvann, tycker att helgerna borde var längre =) Nästa helg ska jag nog försöka vara hemma lite mer och ta det lugnt. Tycker bara att det är lite jobbigt i och med maten men nästa helg måste jag prioritera sömn och lugn.

Idag är en dag som är fullspeckad i kalendern. Jobba fram till17, sedan möte på banken 17.30. Måste hem och äta mellan jobb och banken. Och sen ska jag direkt till gymmet och träffa en personlig tränare och lägga upp ett styrkeprogram för mig i gymmet sedan måste jag göra klart mitt kollage i kväll. Som sagt hela dagen planerad.

Sitter hemma nu och har ätit min lunch - kycklingsoppa. Ingen favorit längre. Det är grönsaks- eller sparrissoppan som helst går ner till lunch. Och persiko på kvällen. Tråkigt att det inte finns lite fler smaker. I morgon ska jag upp till Sthlm så då ska jag passa  på att köpa lite essenser.

Nä dags att packa  träningsväskan så jag spar lite tid i eftermiddag samt åka tillbaka till jobbet. Ska ha medarbetarsamtal med chefen kl 14, ska bli intressant. Har ju inte vart anställd så länge så det ska bli kul att höra vad han har att säga.

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Lena

Persika är gott, dricker alltid det till frukost. Älskar choklad-toffe med pepparmintsolja till lunch och middag :) Hatar de "varma" sopporna. Lite fler smaker hade inte skadat!! Hoppas du inte stressar ihjäl dig idag!

2009-02-02 @ 19:41:12
URL: http://zitalena.blogspot.com/
Postat av: Hanna

Hej!

Jag håller med dig om sopporna, svampsoppas fick jag byta in. Den var ingen höjdare alls. Men annars tycker jag än så länge att de flesta är helt ok. Men innan dessa veckor är slut så kanske man har hunnit tröttna på alla =)



Hur har det gått med den personlige tränaren? Är det inom XV du har fått det? Jag ska på gymgenomgång på måndag och sen börja med träningen på XV efter det. Hoppas jag får ett individuellt träninsgprogramm så man tränar "rätt" =)

ha en fortsatt bra dag... kämpa på! =)

2009-02-03 @ 09:29:29
URL: http://hannasviktigaresa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0