Mer än halvvägs!

Det gick upp för mig idag att jag har lyckats gå ner mer än hälften och över 10 kg, är riktigt stolt över mig själv och verkligen motiverad men denna vecka ska jag jag börja äta. Hoppas allt går bra och att viktökningen inte blir så mycket nu när man lägger på sig vatten. Sen är det tillbaka på sopporna  nästa måndag=)

Har varit och handlat i kväll så i morgon ska jag förbereda kyckling och fisk  så att det bara är att värma på under veckan. Blir även till att koka ägg för det har jag inte tid med på morgonen. Ni som går på halvfart vad är er favoritfrukost??

Tror att det blir till att köpa XV-kokböckerna sen när man ska börja äta på riktigt så man får bra inspiration. Förresten är det min coach som skrivit böckerna =)

Nä dags att sova, måste upp tidigt i morgon och kolla på Vasaloppet. Sa i somras att jag skulle köra tjejvasan i år men så vart det inte pga massa jobbiga saker i höstas som gjorde att träningen inte prioriterades men nästa år ska jag göra det. Jag lovar!

Kommentarer
Postat av: Lena

Grattis till över halvvägs!! Jag har den ena kokboken, skall köpa den andra på onsdag. Bra att bläddra i och få inspiration av. Den andra innehåller massa internationella recept, och jag som är tokig i Thaimat gillar det jag sett av det kapitlet. Jag kommer att fortsätta med pulver till frukost under halvfarten, då jag har svårt att få i mig frukost, inte gillar ägg, och inte tål mjölkprodukter (i alla fall inte innan, får halsbränna av allt med mjölk i). Så pulver med linfrön passar mig perfekt. Det innebär att jag äter 2 riktiga mellanmål, pulver till frukost och kvällis och sen 2 lagade mål. Hade kunnat dricka pulver till mellis, men det är skönt att slippa blanda pulver på jobbet på fikarasten. Bättre med en frukt och lite nötter. Ha en bra dag!! Kramar

2009-03-01 @ 06:54:46
URL: http://zitalena.blogspot.com/
Postat av: Hanna

Hej,jag förstod att det var du som hade skrivit =) ibland glömmer man att fylla i namnet...



Grattis, halvvägs?? gud va skönt. Hoppas det går bra i veckan med maten, det tror jag allt=) det grejjar du vettu.



Jag ska oxå köpa den kokboken, bra å få lite hjälp på vägen när man ska lägga om maten så.



Vilken bra inställing att åka tjejvasan, otroligt imponerande. Och det måste vara häftigt att åka det.

Ne nu ska jag ta lite frukost och planera dagen.



kram

2009-03-01 @ 10:45:55
URL: http://hannasviktigaresa.blogg.se/
Postat av: UTE

BRA!

Det skall jag komma ihåg och jag ställer gärna upp och servar dig. Skall du inte försöka få med din mor också?

Hälsningar Pappa!

2009-03-01 @ 19:39:21
URL: http://ute.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0