Dag 4

En vanlig dag på jobbet eller inte... Har inte haft något sug idag efter mat, godis eller nåt man kan tugga på! Känner att jag verkligen mår bra. Har ingen hungerkänsla, igår kände jag lite hunger strax innan lunch och vid 16 men idag var de inget.

Efter jobbet var jag och simmade. Simmade bara 15 min, är inte jätte bra och snabb på att simma. Och det kändes faktiskt riktigt bra funderade på att simma lite längre för jag hade fortfarande energi när jag var i vattnet. Men det var tur att jag inte simmade längre för när jag kom upp ur bassängen vart jag väldigt yr. Drack ordentligt efter, sedan avslutade jag med en stund i bastun. Skönt med värme, känner att jag fryser väldigt nuförtiden... Sover med fårskinnstofflor...


Idag har maten sett ut så här:

Frukost: Kaffedrink (undra vad det blir i morgon, har ingen vanilj kvar)

Lunch: Sparrissoppa med vitlökspulver

Em fika: ½ Chokladtoffee

Kvällsmat: Persikoshake - mums


Ser fram emot morgondagen då gruppträffarna startar! Ska bli kul att träffa de andra i gruppen och höra hur de upplever allt.


Ska ta det lite lugnt i soffan nu och sen blir det mental träning och lite bok!


Kommentarer
Postat av: Anna

Tack för stöd och tips, det värmer verkligen=). Vissa smaker är ju verkligen inte goda, men man kanske lär sig eller hittar några bra trix att blanda till dem med. Som du sa också så hoppas jag att dessa två dagar är de jobbigaste och att det värsta försvinner sen. Går det bra att jag länkar dig? Tycker du för en bra blogg:)



Kram, Anna

2009-01-21 @ 18:04:15
URL: http://xtravaganna.blogspot.com
Postat av: Anonym

Vad tråkigt att gruppen var äldre...det var fyra som saknades i vår grupp i går..men det var samma där, jag var yngst...men var en tjej som jag tror var bara några år äldre...men det är ganska viktigt det där att man kan hitta någon i gruppen också så man kan peppa varandra.



Köpte ingen persika, men man kanske ska pröva den...jag har prövat både vanilj och choklad idag och jag känner att jag verkligen har svårt med shakar överhuvudtaget:(..jag mår illa av dem..men det kanske är en vanesak, annars får jag väll bara leva på sopporna:)



Kramar, Anna

2009-01-21 @ 20:42:38
URL: http://xtravaganna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0