Onsdag

Redan onsdag, veckan bara springer iväg. Och idag är det super fint väder ute, fast det är lite kallt. Perfekt promenad väder, synd bara att man sitter instängd på kontor när det är såna här dagar.

Jag har bestämt mig för att gå över på halvfart igen, klarar inte av sopporna längre. Och jag känner själv att jag mår bättre när jag äta mat, det är dessutom tufft nu när man träffat N och så händer det mycket framöver som gör det svårt att gå på helfart. Har 6 kg kvar till mitt mål, så det känns att det är möjligt att nå till midsommar som jag har som mål. Känns bra att jag har bestämt mig för detta. N är riktigt stöttande så det känns riktigt bra.

Dock blir det ingen träning denna vecka, pga att jag har fått en kraftig inflammation i vaden. Hade jätte ont förra veckan och framför allt blev det värre på natten. Så i måndags var jag hos läkare, fick tabletter och träningsförbud i en vecka. Tråkigt för jag var jätte motiverad att köra hårt med träningen och lagt upp ett bra schema men det blir inget med det. Blir promenader istället vilket läkaren sa okej till.

Nä dags att jobba vidare, har planerat mat så efter jobbet ska jag åka och fylla på kylskåpet... Blir mycket spenat och keso som är två av mina nya favoriter.

Ha en bra onsdag!

Kommentarer
Postat av: Lena

Är lite sen med att kommentera då jag ligger ohjälpligt efter i mitt bloggläsande... Bra beslut att gå över på halvfart, du gör det som känns bäst för kroppen. Du är så nära nu, att det ändå inte skulle gått så fort på helfart! Lycka till med halvfarten och med N. Kramar

2009-03-29 @ 10:43:57
URL: http://zitalena.blogspot.com/
Postat av: Hanna

Hej Andrea, hoppas allt går bra med N och att du kommit på ett bra beslut angående halvfart. Du har ju inte skrivit på ett tag och jag blir nyfiken på vad som händer för dig just nu. Hoppas att du bara har fullt upp med annat skojjigt och att det inte beror på andra faktorer, att du inte har uppdaterat : ) Vet att det kan vara svårt att hinna skriva varje dag. Iaf, hoppas att allt e bra med dig och ser fram emot nya inlägg : ) kram

2009-03-30 @ 14:21:39
URL: http://hannasviktigaresa.blogg.se/
Postat av: UTE

Hej Andrea!

Hur är det med uppdateringen på bloggen?

Är det annat som tar din tid?

Hälsningar

Pappa

2009-04-23 @ 18:55:03
URL: http://ute.blogg.se/
Postat av: Pulver

Surt när det inte blir som man tänkt och planerat :(

2009-05-04 @ 20:37:12
URL: http://viktminskning.blogsome.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0