Snart helg!

Nu har jag avverkat dagens lunch, blev grönsakssoppa med massa vitlökspulver, är väldigt trött på sopporna. Nu fick jag nästan kvälvningar av grönsakssoppan, skönt att det var den sista jag hade hemma. Blir nog shaker ett tag framöver. På helgerna bruakr det aldrig bli några varma soppor. Ska även kolla upp om de har tagit hem de färdigblandade shakerna på gymmet. Skulle verkligen vara bra att ha när man ska iväg på saker så att man slipper hålla på att blanda. Tycker dessutom att det alltid blir massa klumpar så jag vispar alltid ut sopporn och shakerna och det är svårt att göra om man inte är hemma. Så jag hoppas att gymmet tar in dem.

Idag blir det träning efter jobbet, har inte tränat något under hela veckan och jag saknar det verkligen. Blir spinning och styrketräning. Sen hoppas jag på fint vårväder i helgen med sol så man kan gå ut och gå riktigt långa promenader. Annars finns det inte så mycket planerat i helgen... Blir väll så att jag kommer spendera mycket tid med N. Och vi ska även åka och leta efter en spegel till hans badrum. Han har varit utan sen han renoverade badrummet i somras. Jag tycker verkligen att det är jobbigt att man inte har en spegel i badrummet, fram för allt när man ska ta ur och in linserna. Så nu har han bestämt sig för att verkligen försöka hitta en spegel får se hur det går =)

Borde även ha en storstädning hemma och rensa ur min garderob, har så mycket kläder som jag inte använder och de tar bara en massa plats. Så jag får se om andan faller på i helgen. Risken är väll att man inte tar tag i det. Ska även sätta upp hyllorna vid fåtöljen och väggord som jag har beställt. har även en doppresent att ta tag i. Oj känns som att det finns en hel del att sysselsätta sig med =) Inte ens hälften lär väll bli gjort.

Angående sopporna har jag bestämt mig för att  köra fyra veckor och hoppas på det bästa och sen ta resterande kilon med helvfart, det är i alla fall planen för att orka igenom denna sopperiod.

Har i alla fall något roligt at se fram emot, åker till Barcelona om en månad. Ska verkligen bli kul, bokade flyg i går. N skulle nämligen åka ner för att hälsa på sin syster som bor där nere, han fick flygbiljetter av henne när han fylde år. Så han frågade om jag hade lust att följa med så ajg kollade upp flyg och de fanns biljetter kvar med hans flyg plus att det var väldigt billigt så jag slog till. 1336 kr tor, inte allas farligt tyckte jag. Har även funderat på att åka till Barcelona förut så det ska verkligen bli kul att komma dit. Finns mycket fin och spänande arkitektur att kolla på något som jag verkligen tycker om.

Nä ska ta tag i jobbet nu, måste gå lite tidigare för att hinna till träning kl fem.
Ha en bra helg!

Kommentarer
Postat av: Linda

Jag förstår hur du känner med grönsakssoppan... usch den går INTE ner längre!

Kul att det går bra med den du träffat, hoppas ni får en mysig helg.



kram

2009-03-21 @ 00:35:18
URL: http://lindasxtravaganza.blogg.se/
Postat av: Lena

Vad mysigt med en tripp till Barcelona! Där har jag aldrig varit. Passar ju lagom att pulvra tills dess. Kör du med de kalla sopporna resten av tiden, fattar inte hur någon får i sig de varma... Kram

2009-03-23 @ 06:30:24
URL: http://zitalena.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0