Tisdag

Så var det redan tisdag, tycker dagarna och veckorna går fort nu... Är hemma och äter lite lunch, tycker att det är jobbigare att börja med sopporna denna gång. Dels är  man sugen på den goda maten man åt under halvfarten, förut var man bara trött på all den äckliga maten man åt (för att man åt helt fel). Dels är jag rätt nöjd oxå. Men det som driver mig nu är att jag vet att det funkar och man får bra resultat så det är det enda jag tänker på nu.

Sen är det ju oxå lite jobbigt att man träffat någon och det första man säger är att man inte äter mat, hann dock med lite mat med honom förra veckan... Han är dessutom gammal kock =) Lite komiskt tycker jag fast han bryr sig väldigt om vad han äter så jag tror inte det kommer bli några problem... Det handlar ju heller inte om så lång tid.

Träffade N genom kursen som jag går på måndagar och tack vare nätet... Känns jätte bra och kul att man hittat en person som vill samma saker här i livet som en själv =) Trivs jätte bra i hans sällskap. Och sen vi träffats har vi nästan tillbringat all tid ihop och det känns jätte bra. Måste bara berätta att jag i fredags fick blomsterbud till jobbet =)

Idag ska jag dock åka till brorsan och hans familj och mysa med barnen, har lite abstinens... Tar det ju lugnt med träningen denna vecka så då tänkte jag att jag ska passa på att åka över. Så jag åker direkt efter jobbet. tar ca 30 min att åka dit och det är himla smidigt nu när man har körkort och bil =) Sen blir det nog att jag åker till N.....

Ha en bra dag!
Och ni är alla jätte duktiga som kämpar på, kom ihåg det!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Hej Andrea!



Va härligt det låter, önska er all glädje och lycka. Så roligt när man träffar någon som det liksom klickar me : )



Så skönt och höra att du ändå är nöjd, då blir ju de sista kilona bara bonus : )



Du är duktig som ändå kör på igen.. sköt om dig och än en gång all lycka till med N



Kraaam

2009-03-17 @ 20:02:20
URL: http://hannasviktigaresa.blogg.se/
Postat av: Fidde

Hej hej!



Kom in o läste din blogg o måst säga att du är duktig, du kämpar på det är de bästa. Jag är inne på dag 3 nu efter halv fart, men jag käner inget sug alls bara skönt o slippa maten hehe...=)



Ha de toppen idag nu



//fidde

2009-03-18 @ 13:34:06
URL: http://fiddesxtravaganzaresa.blogg.se/
Postat av: Lena

Grattis till att du träffat någon! Och lycka till med helfarten igen. Kör väl 4 veckor till med halvfart, sen hoppar jag på igen. Nån gång skall jag ju bli klar också!!

Kram

2009-03-20 @ 06:01:55
URL: http://zitalena.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0